Marcos Alonso: Karriere til den spanske fotballspiller, barnebarn Markitos

Marcos Alonso Mendoza - Spanskprofesjonell fotballspiller i Chelsea English Club i den engelske Premier League. Som en del av de blå spillene under det tredje nummeret. Spilleren er barnebarn av den berømte 20-tallet fotballspiller Markithos (fullt navn er Marcos Alonso Imas). Tidligere spilte han i slike kjente europeiske klubber som spansk Real Madrid, engelsk bolton, italiensk fiorentina og engelsk sunderland. Høyde på en fotballspiller er 188 centimeter, vekt - 81 kilo.

Marcos Alonso

Biografi og begynnelsen av en fotballkarriere

Marcos Alonso ble født 28. desember 1990 i Madrid, Spania. Han er utdannet av Real Madrid, i ungdomslaget som han utførte fra 1999 til 2008.

Profesjonell karriere begynte i klubben "RealMadrid B "(et annet navn" Real Madrid Castilla ") i 2008. Han debuterte 22. februar 2008 i en hjemmekamp mot klubben Alcoron (tilbrakt hele 90 minutters spilletid på banen). Som en del av reservistene spilte til 2010. På feltet i første lag "Galaktikos" dukket opp bare en gang i 2010, da han erstattet Gonzalo Higuain i en kamp mot "Racing" i 90. minutt av spillet.

Den 11. desember 2009 ble Marcos Alonso kalt innDet første laget "kremet" på initiativ av lederen Manuel Pellegrini for kampen mot "Valencia" på Mestalla stadion. Til slutt ble den 18 år gamle forsvarer ikke brukt under kampen.

Karriere på Bolton

Den 27. juli 2010 begynte Marcos AlonsoDen engelske klubben Bolton Wanderers fra Premier League, mengden av overføringen ble ikke annonsert i media. Han debuterte som medlem av Wanderers i League Cup i en duell mot Southampton 24. august (1: 0 seier). Det første utseendet på feltet som en del av Premier League Championship fant sted 1. januar 2011 i masten med Liverpool på Enfield (1-2).

Hans første mål for trotters utstedt 31. mars 2012år i konfrontasjonen med "Wolves". På slutten av Premier League 2012/2013 sesongen ble forsvareren Marcos Alonso anerkjent som årets spiller i Bolton, og fikk 37% av stemmeene til fans og fans. Opplevelsen av spillene i England dannet fotballkonsekvens i Marcos. Dette ble ofte sagt av sportseksperter og trenere fra andre klubber. Totalt spilte White fra 2010 til 2014 35 kamper og ble forfatteren av fem mål.

Forestillinger for Fiorentina, leie i Sunderland

I mai 2013 begynte media å distribuereinformasjonen som fotballspiller Marcos Alonso vil snart bli med i lilla. Som et resultat fant transaksjonen sted, og spanjeren signerte en treårig kontrakt med Fiorentina.

marcos alonso fotballspiller

30. desember 2013, etter spillerenlaget 9 offisielle taler for "liljen", sa lederen til engelsk "Sunderland" Gus Poyet media at Marcos Alonso snart vil gå til klubben på utlån. Den offisielle overgangen fant sted 1. januar 2014.

marcos alonso sunderland

For "svarte katter" debuterte 7. januar hjemmeen triumferende kamp (League Cup semifinale) mot Manchester United (2: 1), etter å ha tilbrakt 90 minutter på banen. Spanjeren har blitt erklært en matchspiller. Generelt brukte "Sunderland" 20 kamper i alle mulige konkurranser.

Tilbake til Foretinta ble det hennes viktigsteav spilleren. Den 19. mars 2015 scoret han debutmålet for Viola i Europa League-kampen mot Roma (totalpoeng 3: 0). Han spilte her til 2016, deltok i 58 kamper og scoret 4 mål i sin statistikk.

Marcos Alonso på Chelsea

Den 30. august 2016 returnerte spanjeren til England, hvor han signerte en femårig kontrakt med London-baserte Chelsea. Overføringsprisen på Marcos var 24 millioner pund.

Marcos Alonso Chelsea

20. september debuterte i en kamp av EFL Cup mot"Leicester City", tilbrakte på feltet alle 120 minutters spilltid (4-2 i favør av det blå). Fire dager senere spilte han sin første kamp i Premier League - erstattet sin nasjonale bror Cesc Fabregas i 55. minutt i en kamp mot Arsenal (0: 3 nederlag).

Hans første mål for "pensjonister" Marcos Alonsodesignet den 5. november 2016, i en seirende kamp over Everton med en score på 5: 0 på Stamford Bridge Stadium. I sesongen ble 2016/2017 verdensmester i England. På oktober 2017 brukte han 35 kamper for klubben og scoret 8 mål.